Hoppa till innehåll

Kvinnligt Under

Prova i lugn och ro i varm atmosfär

Kvinnligt Under är en positiv och familjär butik med passion för bad- och underkläder i alla storlekar. Vår mysiga och rofyllda butik ligger på härliga, lummiga Rosenlunds Gård i Mörarp, ett stenkast öster om Helsingborg.

För oss är personlig service otroligt viktigt och vi är inte nöjda förrän vi har hittat rätt passform, design och känsla för just dig och dina behov. Vi har ett stort utbud med storlekar och har allt mellan AA – P kupor. Vi har även sortiment för dig som har protes, ammar eller är gravid. 

Kvinnligt Under har ett stort utbud av badkläder året om. Oavsett om du behöver något till sommaren eller till vattengympan på vintern så hittar du det hos oss. 

Besök vår 140 kvm stora butik med avslappnad miljö, där du kan prova och välja i lugn och ro. Hos oss behöver du aldrig lämna provrummet för att hämta andra storlekar och modeller. Vår kunniga personal ser till att du får den service och hjälp du behöver. 

Vi finns här för dig och erbjuder professionella utprovningar. Hos oss kan du boka egentid för dig själv, men även boka tid med anhöriga, kollegor  och vänner. Där du får både butiken och personalen för dig själv. Du hittar våra bokningsbara tider på Bokadirekt.se

Varmt välkomna!

 

Kundtjänst är öppen på telefon 042-311 41 00 alla vardagar mellan klockan 12 och 14.

ÖPPETTIDER

Måndag:12-17

Tisdag: 12-18

Onsdag: 10-18

Torsdag: 10 – 19

Fredag: 10-16

Lördag: 10-15

Stängt: 21-23/6

Stängt: 22/7, 29/7 & 5/8

Adress: Rosenlunds Gård 132, 253 54 Mörarp