BaraBad & Kvinnligt Under


Prova i lugn och ro i varm atmosfär

BaraBad & Kvinnligt Under är en romantisk, personlig butik på Rosenlunds Gård vid Mörarp, öster om Helsingborg i Skåne. Här får du all hjälp du önskar i form av personlig service och hjälp att välja ur vårt breda sortiment. Vi som jobbar i butiken är mycket kunniga och engagerade. Sortimentet varierar en del från butiken och vår webbshop. Vi har alltid storlek hemma, har vi inte den modell eller färg du söker hemma beställer vi hem den.

När man ska välja underkläder är det skönt att kunna göra det i en behaglig miljö. Vår butik är inredd i ”kvinnlig anda”, för att du ska kunna känna dig trygg och avslappnad när du provar och väljer. Vi har flera rymliga provrum, så du aldrig ska behöva vänta på att få prova. Väl inne i provrummet, behöver du aldrig springa ut för att hämta andra storlekar och modeller. Vår kunniga personal ser till att du får den service och hjälp du behöver.

Kvinnligt Under erbjuder endast produkter av hög kvalitet. Ingen ska gå härifrån utan att ha hittat en produkt med perfekt passform, känsla och design!

Varmt välkomna!

Kundtjänst är öppen på telefon 040-46 29 58 alla vardagar mellan klockan 12 och 14.

ÖPPETTIDER

Måndag:12-17

Tisdag-torsdag: 12-18

Fredag: 11-16

Lördag: 10-15

OBS! Stängt 26/5, 6/6, 24-26/6.

Söndag: STÄNGT

Adress: ROSENLUNDS GÅRD 136 253 54 Mörarp.